Neyi Nasıl Yaparım?

Hastanemiz polikliniği mesai saatleri hafta içi 08.00-16.40 saatleri arasındadır.

Poliklinik saatlerimiz dışında hastalarımız Acil durumlarda günün 24 saati Acil Servisimizden hizmet alabilirler.

Hastanemizde polikliniklerimiz randevulu veya şahsen müracaat sistemiyle hizmet vermekte olup;

Randevu gününüzde, randevu saatinizden 30 dk. saat önce gelerek kayıt yaptırabilirsiniz.

Kayıt için;

* Daha önce hastaneye internetten randevu aldı iseniz kimlik belgeniz ile birlikte doktor muayine odasındak sıra takip ekranında kendi isminizi takip edip muayinenize direk olarak sağlayabilirsiniz.

* Doktor muayine odasındaki sıra takip ekranında isminiz görünmüyor ise ilgili kayıt sekreterine müracaat ediniz (İlk kayıt, Ücretli, SSK Yurt Dışı veya diğer sistemsel problemler)

Kontrol muayinesi için

* Muayineden sonraki on gün içerisinde 11:15 - 16:20 saatleri arasında yapılmaktadır. Bölüm kayıt sekreteryasına başvurarak kontrol numarası alınabilinir.

Muayene sonunda;

Doktorunuz Kan Tahlili istediğinde, Hastanemiz B Blok Bodrum Katında bulunan Merkez Laboratuvar Kan alma birimine sıramatikten numara alarak Nüfüs Cüzdanınızla müracaat edebilirsiniz.

Doktorunuz Akciğer grafisi istediğinde, Hastanemiz A Blok Bodrum Katında bulunan Rontgen birimine sıramatikten numara alarak Nüfus Cüzdanınızla müracaat edebilirsiniz.

Doktorunuz Efor, Eko, Bilgisayarlı Tomografi, MR,Doppler, USG, EEG, EMG,EKG tetkiki istediğinde randevularınızı  hasta kayıt birimlerinde görevli sekreterlerden alabilirsiniz.

Doktorunuz Solunum fonksiyon testi istediğinde, A Blok Bodrum katında bulunan SFT odamıza giderek testinizi yaptırabilirsiniz.

Kan tahlili sonuçları için ; tahlil sonuçlarını sistem üzerinden hekimler görmektedir. Sonuçlar elden verilmemektedir. Ancak sonuç dökümü isteyen hastalarımız hastane web sayfasından ve B blok bodrum kat kan alma sekreterliğinden saat 13:00 dan sonra alabilirler.