Kamuoyuna Duyuru

Hastanemizde hizmet vermekte olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları kliniklerinin bulunduğu bina çok eski , nitelikli oda sayısı yetersiz ve sağlıksız olduğu için vatandaşlarımızın bu kliniklere olan talebi de  son derece düşüktü. Hastanemizdeki doğum sayıları ve yatış oranlarının  azlığı da bunu desteklemektedir. Vatandaşlarımıza daha lüks ve konforlu hizmet verebilmek için bu binanın yeniden yapımı sözkonusu olduğu için bu kliniklerin  hizmeti sürmekte olup sadece  yataklı servisleri ek hizmet binasına taşınmıştır. Polkinlik hizmetleri devam etmektedir.

Acil servise başvuran hastalarımızın ilk müdahaleleri uygun şekilde yapılıp en yakın hastanelere sevki yapılmaktadır. Hizmet sunumunda herhangi bir aksaklık yaşanmamaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastane Yönetimi