T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

14 Mart Tıp Bayramı Anısına S.B.Ü. Hastaneler Arası Futbol Turnuvası

Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 14 Mart Tıp Bayramı’nın 100. Yıldönümü anısına düzenlenen futbol turnuvasının santra vuruşunu Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl yaptı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin akademik birimleri ve Eğitim Araştırma Hastaneleri arasında sosyal birlik ve beraberlik amacıyla, 27 takımın katılımıyla gerçekleştirilen futbol turnuvası açılış seremonisi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi futbol tesislerinde gerçekleştirildi. Açılış seremonisine Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadrettin Pençe, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı, Avukat Fatih Erdöl, eski milli futbolcular Hasan Üçüncü, Engin Baytar, Bülent Akın, Gençlerbirliği Eski Kaptanı Erkan Özbey, Antalyasporlu eski futbolcu Mustafa Gürsel, SBÜ akademik ve idari yöneticileri, hastane başhekimleri, sağlık çalışanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konuşmaların ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, santra vuruşuyla turnuvayı başlattı. Turnuvanın ilk gününde oynanan maçlarda Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni 8-2; Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni 6-3; Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni 7-6, Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, SBÜ Diş Hekimliği Fakültesi’ni 7-2 yendi.

14 Mart Tıp Bayramı’nın 100. Yıldönümü anısına düzenlenen futbol turnuvasında Hastanemiz ilk maçını Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile yapılmıştır. Maçı Behçet Aslan (2) , Yavuz Selim Günay (3) , Prof. Dr. Ümit Akyüz , Dr. İzzet Ustaalioğlu , Dr. Ferhat Yıldız’ ın gollerine karşılık Yaşar ve Mehmet Erdem ‘in golleri ile  8- 2 kazanan takımımızı canı gönülden kutlarız.

Takım Kadromuz

1)    Dr. Ömer Faruk Yılmaz